,

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa medom i mlekom 200 g

1,270.00 RSD

Otkrijte tajnu lepote Kleopatre i Kraljice od Sabe uz jedinstveno blato Mrtvog mora. Ovo bogato mineralima blato čisti kožu dubinski, apsorbuje nečistoće i obnavlja je, kao što je i sama Kleopatra znala. Iskoristite snagu prirode s brendom Beauty Secrets.

 

Ova MudWay maska predstavlja posebnu mešavinu gline bogate mineralima i hranljivog ekstrakta mlečnog čička i ekstrakta meda. Ova maska je prirodni spa tretman direktno od Majke Prirode. Redovna upotreba ove maske od blata čisti, mineralizuje kožu i otklanja nečistoće iz vaše kože i pora bez uništavanja njenog finog prirodnog balansa. Za mlečni čičak se zna da ima antioksdansna i antiinflamatorna svojstva kao i da može da smanji oksidativnu štetu koju patogeni izazivaju u dubokim slojevima kože i da smanji lokalne inflamatorne procese u koži. Ekstrakt meda povećava sposobnost kože da apsorbuje vodu kako bi upila preko potrebnu vlažnost kod grube i suve kože.

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa medom i mlekom značajno povećava mekoću i elastičnost kože. Pored toga, izuzetno hidrira.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Nakon 25-30 minuta, kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium, Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Dimethicone, Rosmarinus Officinalis, Prunus Amygdalus Dulcis, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, Lavandar Extract.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

Brand

Beauty Secrets