, ,

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom listova masline 75 g

430.00 RSD

Bio spa maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom listova masline pročistiće masnu kožu, a nahraniti suvu kožu iznutra. Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 je idealna za upotrebu na licu, telu i kosi.

Bio spa maska sa blatom iz Mrtvog mora napravljena je sa posebno odabranim biljnim sastojcima i prirodnim uljima koji su pogodni za upotrebu na koži i koji deluju umirujuće na nju. Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom listova masline zasićena isključivo prirodnim mineralima pomoći će vam u detoksikaciji, pilingu, stimulaciji cirkulacije i omekšavanju svih tipova kože i kose, odnosno pročistiće masnu kožu, a suvu kožu nahraniti iznutra. Ova maska je savršena za upotrebu na licu, telu, kosi i vlasištu.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Aloe Barbadensis Extract, olea europaea leaf Extract, Hydrogenated Castor Oil, Lavander Extract, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

Brand

Beauty Secrets