Politika privatnosti

SAKUPLJANJE I UPOTREBA LIČNIH PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine.

Kompanija Svet kozmetike d.o.o. će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam dala pristup posebnim informacijama ili za komunikaciju sa vama. Svet kozmetike neće prodati podatke koje poseduje trećim licima, niti na tržištu. Zaposleni u kompaniji Svet kozmetik su obavezni da poštuju poverljivost Vaših podataka.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

UPOTREBA LIČNIH PODATAKA U REKLAMIRANJU

Ako izričito pristaneš na upotrebu tvojih ličnih podataka u reklamiranju, oni će takođe biti sačuvani i stalno korišćeni u te svrhe, npr. za slanje biltena, uzoraka proizvoda, kao poziv za učestvovanje na konkursima ili lutriji, sve putem elektronske pošte ili obične pošte ili putem nekog drugog kanala komunikacije na koji ste pristao/la. Tvoji podaci mogu biti upotrebljeni za stvaranje i održavanje profila korisnika da biste dobijali obaveštenja o reklamama i promocijama koje te mogu zanimati. Takođe podatke koje ste nam pružili možemo koristiti za analizu i poboljšanje efikasnosti usluga na našem sajtu, reklamiranja, marketinga, istraživanja tržišta i prodaje.

POVLAČENJE PRISTANKA

Možeš da povučeš svoj pristanak na upotrebu ličnih podataka u celini ili delimično u svakom trenutku, što će odmah stupiti na snagu. Obrisaćemo tvoje podatke po prijemu povlačenja pristanka.