, ,

Maska od blata iz Mrtvog mora 3u1 500 g

1,560.00 RSD

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1  bogato mineralima prikupljeno iz Mrtvog mora. Ova maska je  prirodni, najefikasniji dubinski čistač kože. Uklanja mrtve ćelije kože ostavljajući je glatkom i sjajnom.

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 je bogata mineralima prikupljeni iz Mrtvog mora. Maske od blata iz Mrtvog mora za lice i telo poznate su kao aktivne maske obogaćene visokom koncentracijom minerala i jedinstvenim hidrirajućim kompleksom koji pomaže revitalizaciju kože. Uklanja nečistoće dubinskim čišćenjem i prodire u pore kako bi apsorbovala nakupljanje prljavštine ili ostatke šminke i višak masnih sekreta. Uklanja mrtve ćelije kože ostavljajući je glatkom i sjajnom.

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 se može koristiti na licu, telu, kosi i vlasištu.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Aloe Barbadensis Extract, olea europaea leaf Extract, Hydrogenated Castor Oil, Lavander Extract, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

 

Brand

Beauty Secrets