Prirodna maska za lice od blata iz Mrtvog mora (classic) 75 g

440.00 RSD

Maska od blata iz Mrtvog mora pomaže u prečišćavanju kože od nečistoća i uklanjanju mrtvih ćelija kože koje koži daju suv izgled. Takođe, blato Mrtvog mora sadrži važne elemente kao što su magnezijum i so, koji pomažu koži da povrati izgubljenu elastičnost i vlagu i poboljšava izgled kože uopšte.

Mrtvo more je jedno od tajni koja se krije iza lepote Kleopatre i Kraljice od Sabe. Ovo jedinstveno meto predstavlja izvor ovog blata bogatog mineralima u kojem ćete u potpunosti uživati. Sačinjeno od sitnih čestica gline, blato je zaista najefikasnije prirodno sredstvo za dubinsko čišćenje. Ono apsorbuje nečistoće iz pora na koži pa sve dod poslednjih tragova šminke i tako obnavlja kožu s čime je i sama Kleopatra bila upoznata. Ona je takođe znala gde da pronađe sastojke koji imaju najviše minerala na svetu, a to je Mrtvo more, magija brenda Beuty Secrets.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Nakon 25-30 minuta, kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium, Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Dimethicone, Rosmarinus Officinalis, Prunus Amygdalus Dulcis, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, Lavandar Extract.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

Brand

Beauty Secrets