Maska od blata iz Mrtvog mora sa ekstraktom krastavca 200 g

1,540.00 RSD

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom ekstraktom krastavca ima antistresno i antioksidativno dejstvo. Pomaže da se smanje tamni krugovi otok oko očiju.

MudWay hranljiva maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom ekstraktom krastavca postiže rezultate već u roku od 5-10 minuta. Kombinuje uravnoteženu grupu sastojaka koji čiste i toniraju kožu i time izvlače nečistoće i višak masnoće. Ekstrakt krastavca je antistresno i antioksidantno sredstvo. Pomaže da se umanji stres, tamni krugovi i otok oko očiju. Obogaćena je vitaminom E i drugim aktivnim sastojcima koji duboko hidriraju kako bi stimulisali kožno tkivo da unapredi elastičnost. Pogodna je za sve tipove kože. Ne sadrži parabene i alergene, pa neće doći do iritacije na koži nakon njene upotrebe.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium, Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Dimethicone, Rosmarinus Officinalis, Prunus Amygdalus Dulcis, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, Lavandar Extract.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

Brand

Beauty Secrets