, ,

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom jogurta 200 g

1,270.00 RSD

Maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom jogurta pilinguje vašu kožu i podmlađuje. Redovnom upotrebom primetićete drastično smanjenje veličina pora.

MudWay maska od blata iz Mrtvog mora 3 u 1 sa ekstraktom jogurta je vrhunski tretman za toniranje i zatezanje kože. Koristi se jednom ili dva puta nedeljno. Uz redovno korišćenje primetićete drastično smanjenje veličine pora. Ova maska od blata iz Mrtvog mora je obogaćena ekstraktom jogurta i ostalim aktivnim sastojcima za remineralizaciju i podmlađivanje kože. Jogurt sadrži mlečnu kiselinu koja pilinguje vašu kožu i čini je glatkom. Ona pomaže u otklanjanju mrtvih ćelija kože, čisti pore i može da se koristi protiv fleka na koži.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Nakon 25-30 minuta, kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium, Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Dimethicone, Rosmarinus Officinalis, Prunus Amygdalus Dulcis, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, Lavandar Extract.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

Brand

Beauty Secrets