Evelin novogodišnji set

Novogodišnji pokloni

Praznici su se približili, vreme je da precrtate bar neki poklon sa vaše šoping liste. I mi smo tu da vam pomognemo!

Ova 2020 godina je svima bila teška, možda najluđa u istoriji, i zato se posebno radujemo sledećoj. A ništa ne govori “Srećna Nova godina” kao dobar poklon!

Statistike su ove godine pokazale znatno povećanje prodaje preparata za negu kože. Taj trend se samo povećava. Sa druge strane, prodaja šminke je opala kako ljudi provode više vremena kod kuće. Samim tim, ovo je odlična prilika za devojke da obnove svoje zalihe šminke, a možda se i odluče za neki hrabriji i zaigraniji izgled u novoj godini.

Pitate se zašto kupiti kozmetiku na poklon? Svi je koriste, zašto onda ne bi bila i poklon?! Bilo da želite da obradujete mame, partnera, rođake ili kolege ili (da budemo iskreni) sebe 🙂 , kozmetika je uvek dobar izbor.

A kada dođe do takvog izbora, na pravom ste mestu.

Kako su praznici sve bliže, mi smo zasukali rukave i pripremili potpuno neodoljive kozmetičke gift setove kako bismo vam olakšali izbor savršenog poklona za vaše voljene. Pored toga pružamo vam persovalizovanu uslugu izbora setova. Dovoljno je da pozovete telefonom ili pošaljete e-mail i naš tim će vam dati savet koji vam treba kako biste nekoga obradovali. Svi smo svesni da je odlazak u kupovinu otežan, zato je najbezbednije kupovati online. Mi ćemo se potruditi da vaš poklon stigne brzo i sigurno na željenu adresu, već privlačno upakovan i uz prigodnu (željenu) poruku.

Zato ostanite uz nas i postanite najbolji davalac poklona svih vremena uz setove koje smo pripremili za vas, po specijalnim cenama za specijalnu priliku.

1. Eveline Cosmetics Nature Line set za negu kože

1000rsd

Ovaj set za negu kože je idealan za svaku osobu koja brine o svojoj koži. Svi preparati su na prirodnoj bazi, izuzetno su efikasni u borbi protiv sušenja i starenja kože, pogotovo u zimskim danima. Ovaj set čini mleko za telo sa pet različitih mleka i kreme za ruke i lice na bazi kozjeg mleka.

2. Eveline Cosmetics Basic Set

1200rsd

Ovaj set je MUST HAVE za svaku damu! SOS Lash Booster, Explosion Maskara i crna olovka za oči su neizostavne stavke u ženskom neseseru, što ovaj set čini pravim i sigurnim poklonom.

3. Eveline Cosmetics Professional Make-up set

1800rsd

Set za šminkanje kakav bi i profesionalni šminkeri poželeli! Ovaj set čine najkvalitetnija paleta senki, čije se boje savršeno uklapaju uz mat set za usne i crnu maskaru i olovku za oči. Ukoliko želite nekoga da oborite sa nogu, ovaj set je pravi izbor za vas.

4. Royal Set

2500rsd

Ovaj ekskluzivni set govori sam za sebe. Čine ga Royal caviar krema za lice koja dokazano utiče na smanjenje starenja kože i Sergio Tacchini Precious White parfem za žene.