model, female, girl

Jednostavne ideje za šminkanje za devojke sa stilom

Našli ste savršenu odevnu kombinaciju, frizuru koja će ići uz nju, a dvoumite se kako uklopiti šminku uz to? Podelićemo sa vama nekoliko različitih, a opet jednostavnih stilova, koji vam mogu pomoći da postignete upravo onaj efekat koji ste zamislile.

Golden Girl (inspiracija: Daks)

Osenčite kapke paletom umereno-zlatnih nijansi. Sa ovom senkom ćete postići najbolji efekat ukoliko ju nanesete na centralni deo kapka, prema obrvi, tako da je intezivnija boja prema ivici kapka. Oivičite kapak tankom, skoro neprimetnom linijom braon ili crnog ajlajnera za što bolji efekat prirodnog izgleda. Ovakva šminka je idealna za dnevnu varijantu, i savršeno ide uz tamniju boju kose iako ju svaka devojka može izneti. Ukoliko imate svetliji ten ili kosu, prilagodite nijanse zlatne senke svom tenu.

Dolce Vita (inspiracija: Dolce & Gabbana)

Istaknite usne i oči u klasičnom italijanskom stilu. Vanvremenska kombinacija Dolce & Gabbana modne kuće – crni ajlajner i intenzivan crveni karmin – odličan je izbor za odlučne, odvažne devojke koje teže ka tome da ostave utisak svojom šminkom. Ovakav stil šminkanja odličan je za sve poslovne prilike, izlaske, pa čak i za venčanje.

Pretty in Pink (inspiracija: A Detacher)

Ok, znamo da ova kombinacija nije za svakoga. Ali mi mislimo da bi ova kombinacija senki, koja je totalni hit ove sezone, bila odličan izbor za vas. Mešanje nijanse ružičaste latice, i pink sa sljokicama će definitivno učiniti da vasa šminka bude top tema razgovora u društvu. Ovakav način isticanja očiju odlično stoji devojkama sa nežnijm tenom i svetlijom kosom.

Suptilno Smoky (inspiracija: Tory Bursh)

Ako se osećate samouvereno sa smoky-eye šminkom ali mislite da je to sada ipak previše, ova ublažena verzija koju smo videli kod Tory Burk je odličan izbor za vas. Koristite nijanse braon umesto sive i crne, blago oivičite oči i koristite prirodne nijanse karmina za elegantan a ipak moderan izgled.

Dramatičan Smoky (inspiracija: Julien Macdonald)

Ovakav način šminkanja je za one devojke koje ciljaju ka dramatičnom i upečatljivom izgledu. Devojke svetlijeg tena i očiju će odlično izneti ove nijanse boja. Iskombinujte nijanse sive i crne senke sa spoljašnje strane i blago oivičite zlatnom i srebrnom senkom sa unutrašnje strane. Ovakav stil će učiniti da vase oči izgledaju veće.