Prirodna maska za lice od blata iz Mrtvog mora sa aloa verom 35 g

390.00 RSD

Prirodna maska od blata za lice sa Aloe Verom čini da vaša koža izgleda i oseća se čvrsto, elastično, i svilenkasto meko na dodir.

Oživite svoju kožu dubinskim čišćenjem i revitalizacijom koje nudi Koža koja izgleda i oseća se čvrsto, elastično, i svilenkasto meko na dodir. Ova luksuzna maska za negu kože ne samo da čisti, ona budi prirodnu vitalnost vaše kože, vraćajući vaš mladalački sjaj.

Ova maska je obogaćena magičnim lekovitim svojstvima blata iz Mrtvog mora, poznata po svom moćnom bogatstvu nutrijenata. Obogaćena esencijalnim mineralima, to nije samo maska, već hranljivi obrok za vašu kožu. Doživite magiju kako dramatično poboljšava dosadnost kože, ostavljajući vam blistav izgled.

Zahvaljujući ekstraktu Aloe Vere i biljnim ekstraktom, vaša  koža će izgledati i osećati se čvrsto, elastično, i glatko na dodir.

Pakovanje sa prirodnim elementima, ova maska hidrira vašu kožu, smanjuje crvenilo. Već nakon ptve upotrebe primetićete osvežen ten, oslobođen nečistoća, ulja i prljavštine. To je kao da držite tajni ključ za večnu mladost i zdravlje, održavajući vašu kožu energizovanom i obnavljanom sa vitalnim nutrijentima koje treba svakodnevno.

Neka vaša koža uživa u potentnoj fuziji Aqua, Kaolin, Maris Limus (blato iz Mrtvog mora), Glicerin Propilen Glikol, i Betonies. Svaki sastojak je pažljivo odabran, radeći zajedno da bi se oslobodio pravi potencijal vaše kože. Osetite zavodljivi dodir parfema, i prepustite svoja čula jedinstvenom spa doživljaju.

Primena: Nakon umivanja, nežno, u tankom, ravnomernom sloju nanesite blato na lice  koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Nakon 10-15 minuta, kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Bentonite, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis, Herbal Extract, Aloe Vera Extract, Ethanol, Dimethicon, Perfume, Preservative.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

 

 

Brand

Beauty Secrets