Prirodna maska za lice od blata iz Mrtvog mora 35 g

390.00 RSD

Prirodna maska za lice od blata iz Mrtvog mora efikasno čisti pore, uklanja nečistoće, hidrira i dubinski hrani Vašu kožu.

Prirodna maska za lice od blata iz Mrtvog mora je dubinsko sredstvo za čišćenje koje prodire u svaku poru i apsorbuje čak i poslednje tragove šminke. Kao najefikasnije sredstvo za čišćenje koje nam priroda nudi, pruža savršenu ravnotežu između temeljnog čišćenja i intenzivne nege.

Glavni sastojak ove predivne maske je blato iz Mrtvog mora bogato mineralima poznato po svojim detoksikacijskim svojstvima. U kombinaciji sa kaolinom i bentonitom, deluje kao prirodni magnet za nečistoće, čime se vaša koža čisti od temelja. Nakon samo nekoliko primena primetićete impresivne rezultate i osećaćete kao da vaša koža diše. Dozvolite vašoj koži da profitira od poklona prirode koji zaslužuje.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Nakon 10-15 minuta, kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Bentonite, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis, Ethanol, Dimethicon, Perfume, Preservative.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

 

 

 

Brand

Beauty Secrets