Maska od blata iz Mrtvog mora 3u1 sa ekstraktom zdravca za muskarce 200g

1,270.00 RSD

Maska za višestruku upotrebu od blata iz Mrtvog mora 3u1 sa ekstraktom zdravca za muskarce uklanja masnoću, naročito u „T zoni“.  Čisti, pilinguje i zateže kožu. Rezultat je meka i sjajna koža.

Ova MudWay maska obogaćena je uljem od zdravca kako bi dovršila ono što sredstva za čišćenje, pilingovanje i toniranje ne mogu sama, a to je uklanjanje loših stvari, savladavanje masnoće, naročitp one u „T zoni“ (od nosa do donjeg dela čela) apsorpcijom viška masnoće. Ova maska zateže pore koje se zapuše od prašine i prljavština, što često dovede do izbijanja bubuljica i neuglednog dermisa, s ulje od zdravca ima citoplastična svojstva što znači da može da stimuliše ćelijsku regeneraciju unutar kože. Ova maska podstiče recikliranje mrtvih ćelija kože i stvaranje novih ćelija. Rezultat je blistava koža.

Primena: Nakon umivanja, nežno nanesite blato na lice i vrat u ravnomernom sloju koristeći četku za lice ili vrhove prstiju, izbegavajući osetljive oblasti oko očiju i usta.
Kada se blato potpuno osuši, uklonite ga kružnim pokretima i nežno masirajte vrhovima prstiju. Zatim isperite mlakom vodom. Ovaj proizvod može se koristiti dva puta nedeljno.

Sastojci: Aqua, Maris Limus (Dead Sea Mud), Kaolin, Aluminium, Silicate, Glycerin, Monopropylen Glycol, Dimethicone, Rosmarinus Officinalis, Prunus Amygdalus Dulcis, Methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolinone, Lavandar Extract.

Upozorenje: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima. Ne nanosite na rane ili oštećenu kožu. Držati van domašaja dece. Bez testiranja na životinjama.

Brand

Beauty Secrets