KayPro Pro-Sleek set za negu kose bez sulfata

KayPro Pro-Sleek profesionalni proizvodi za negu ispravljene i hemijski tretirane kosu. Set čine šampon u pakovanju od 350 ml, maska u pakovanju od 500 ml i sprej u pakovanju od 200 ml.

KayPro šampon za negu keratinski ispravljane kose bez sulfata za ispravljenu i hemijski tretiranu kosu. Izuzetno nežna formula idealan za održavanje kose posle keratinskog ispravljanja. Obogaćen keratinom i uljem kokosa, ispravlja kosu. Način upotrebe: naneti na mokru kosu, masirati, pa potom isprati.

KayPro maska za negu keratinski ispravljane kose bez sulfata za ispravljenu i hemijski tretiranu kosu. Izuzetno nežna formula idealna za održavanje kose posle keratinskog ispravljanja. Obogaćen keratinom i kokosom, hrani i hidrira, sprečava naelektrisanost i isušivanje. Način upotrebe: naneti na isfrotiranu kosu, masirato 3-5 minuta pa dobro isprati.

KayPro sprej za negu keratinski ispravljane kose bez sulfata za ispravljenu i hemijski tretiranu kosu. Izuzetno nežna formula bez sulfata koja trenutno ispravlja i omekšava kosu. Nakon upotrebe kosa je meka, svilenkasta, elastična i zaštićena. Aktivira ga toplota fena ili pegla. Feniranje čini bržim i lakšim. Način upotrebe: na isfrotiranu kosu naprskati, pa je isfenirati ili ispeglati. Može se nanositi na suvu kosu.

Kategorija:

Brand

KayPro