,

Eveline SNAIL SLIME FILTRATE krema za dan i noć 50ml

600.00 RSD

Eveline SNAIL SLIME FILTRATE krema za dan i noć za svakodnevnu negu protiv starenja za sve tipove zrele kože, uključujući suvu i osetljivu. Formula za intenzivno popravljanje kombinuje bogatstvo filtrata puževe sluzi sa snagom napredne tehnologije, pružajući spektakularne efekte pomlađivanja, uporedive sa rezultatima dermoestetskih tretmana.

Filtirirana puževa sluz intenzivno obnavlja epidermu i pomlađuje. Koenzim Q10  jača epidermu i obnavlja vitalnost kože. Hijaluronska kiselina duboko hidrira, zadržava molekule vode i sprečava njihov gubitak, te popunjava bore. Ulje badema vraća mekoću i učvršćuje. Alantoin i glicerin umiruju ipodstiču regeneraciju.

Šifra proizvoda: 2343 Kategorije: ,

Brand

Eveline

EVELINE kozmetika postoji od 1983 godine i jedna je od vodećih proizvođača kozmetike u Poljskoj. EVELINE kozmetika obezbeđuje kompletnu negu savremene žene. Proizvodi Eveline Cosmetics dostupni su u više od 70 zemalja širom sveta, a lista novih tržišta se stalno širi.Ukoliko još uvek niste probali proizvode EVELINE kozmetike, pozivamo Vas da to učinite još sada. Otkrijmo zajedno tajnu lepote.