Eveline FIKSATOR ŠMINKE

480.00 RSD

Eveline FIKSATOR ŠMINKE se može nanositi neposredno nakon šminkanja ili tokom dana, da se osveži koža. Zahvaljujući inovativnoj formuli, zasnovanoj na izabranim aktivnim sastojcima, eveline fiksator šminke ne samo da savršeno popravlja i štiti šminku, već i osvežava kožu i sprečava njeno isušivanje.

Nanosi se na kožu, ostaje na površini i deluje kao tanak i nevidljiv film koji hvata zagađenje i sprečava njihovo prodiranje u kožu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 2322 Kategorija:

Fiksator šminke omogućava da vaša šminka bude savršena i do 12 sati. Ukoliko želite da Vam šminka bude savršena ceo dan ili veče koristite fiksator za šminku i videćete veliku promenu.

Brand

Eveline

EVELINE kozmetika postoji od 1983 godine i jedna je od vodećih proizvođača kozmetike u Poljskoj. EVELINE kozmetika obezbeđuje kompletnu negu savremene žene. Proizvodi Eveline Cosmetics dostupni su u više od 70 zemalja širom sveta, a lista novih tržišta se stalno širi.Ukoliko još uvek niste probali proizvode EVELINE kozmetike, pozivamo Vas da to učinite još sada. Otkrijmo zajedno tajnu lepote.