Eveline AUTOMATIC olovka za oči – CRNA

240.00 RSD

Eveline AUTOMATIC olovka za oči s jedinstvenim sunđerastim aplikatorom. Eveline AUTOMATIC olovka za oči omogućava stvaranje jasnih, matiranih i preciznih linija na kapku koje podvlače i vizualno povećavaju oči. Specijalni aplikator napravljen od mekog lateksa savršen je za izradu modernog make-upa „smokey eyes“. Olovka za oči je prilično meka i precizno crta liniju na gornjem i donjem kapku, a istovremeno je dovoljno čvrsta da se ne hvata za liniju trepavica i ne stvara grudvice među trepavicama.

Kremasta tekstura kozmetike omogućava lako crtanje linije, ne istezanje nježne kože oko očiju, a aktivni sastojci sadržani u formuli omogućavaju kombinovanje spektakularnog vizuelnog efekta sa svakodnevnom negom:

  • LANOLIN je prirodni sastojak s višesmernim delovanjem, koji reguliše upravljanje vodom i lipidima epiderme, omekšavajući i zaglađujući kožu;
  • BEESVAKS sadrži mineralne sastojke koji savršeno čine kožu elastičnom i mekom.

Dugotrajna formula 24 časa u kombinaciji sa prirodnim pigmentima omogućava uživanje u savršenom make-up-u tokom celog dana.

Šminka se može lako i brzo ukloniti bilo kojim sredstvom za šminkanje.

Nema na zalihama

Kategorija:

Brand

Eveline

EVELINE kozmetika postoji od 1983 godine i jedna je od vodećih proizvođača kozmetike u Poljskoj. EVELINE kozmetika obezbeđuje kompletnu negu savremene žene. Proizvodi Eveline Cosmetics dostupni su u više od 70 zemalja širom sveta, a lista novih tržišta se stalno širi.Ukoliko još uvek niste probali proizvode EVELINE kozmetike, pozivamo Vas da to učinite još sada. Otkrijmo zajedno tajnu lepote.